Vores glade kunder giver os 4,8 på Trustpilot ☆☆☆☆☆
Ladestander til elbil erhverv | Alt du bør vide | Åbenlyst

Ladestander til elbil erhverv | Alt du bør vide | Åbenlyst

Ladestander til elbil erhverv - hvad bør du vide

Mangler I en ladestander til elbil erhverv? Hos Åbenlyst hjælper vi jer med at finde frem til den bedste ladeløsning, som dækker netop jeres behov. 

Vi kan hjælpe, uanset om det drejer sig om ladestander til virksomhed, boligforening eller anden offentlig organisation. 

For nogle virksomheder vil det være tilstrækkeligt med en enkelt ladeboks, og for andre vil det være bedst med flere. Det afhænger af selvfølgelig af eksempelvis virksomhedens eller boligforeningens elinstallationer og behov. Vores ladestandere hos Åbenlyst passer til alle el- og hybridbiler med type 2 stik

Vi tilbyder forskellige ladeløsninger, og I vælger selv, om I vil bruge jeres egen lokale aut. el-installatør til installationen, eller om I vil bestille jeres installation igennem Åbenlyst. Har I behov for en skræddersyet installationsløsning, kan dette også aftales og afregnes direkte med vores el-installatør.


Tilskud til ladestander erhverv

Det er nu også muligt at få tilskud til ladestander erhverv. Den 1. januar 2022 åbnede Transportministeriet en pulje på 65 millioner kroner, som skal støtte op om etablering af ladestandere med op til 25 procent i anlægsomkostninger. Dette er dog kun muligt for ejere af private men offentligt tilgængelige områder.

Overvejer du stadig om du skal købe elbil?

Skriv dig op og modtag vores mail-liste der gør dig klogere på elbil og de ting du skal kende til inden du køber.

Bestil en ladboks ved os, som vores andre glade kunder.

  ★★★★★

  “Det er lige til at gå til, super nemt at finde ud af, hurtig levering og en superfed ladestander der ikke fylder ret meget. Gjorde brug af aftalen om installation af boksen udført samme uge og med stor tilfredshed.”

  — Michael Hamliton
  ★★★★★

  “Nemt, god pris, hurtig kundeservice og levering, installation uden bøvl og rigtig nem og brugervenlig app.

  Jeg skiftede fra Clever da det var for dyrt (for mig) og blev helt uoverskueligt hvad det kom til at koste fremover.”

  — Martin Glob
  ★★★★★

  “Man føler en dejlig personlig ekspedition og svar på sine spørgsmål. Det er ikke bare en SOMe medarbejder der sidder og svarer...”

  — Carsten Hoelstad