LIBLE skifter navn til Åbenlyst

Du er nu blevet omdirigeret fra lible.dk til vores nye side: aabenlyst.dk

Nyt navn:

Vi er glade for at kunne fortælle dig, at vores virksomhed har gennemgået en rebranding-proces og vil fremover operere under navnet "Åbenlyst" i stedet for "LIBLE". Dette skridt er taget for at afspejle vores mission om at skabe mere åbenhed og gennemsigtighed indenfor branchen af ladeløsninger.

Hvad betyder det for mig? 

Vores produkter og services vil fortsat være af samme høje kvalitet, som I er vant til. Vi tror på, at det nye navn "Åbenlyst" bedre afspejler vores værdier om gennemsigtighed og ærlighed og vil hjælpe os med at styrke vores relationer til vores kunder.

Vi forstår, at det kan tage lidt tid at vænne sig til det nye navn, men vi håber, at du vil være lige så begejstrede som vi er, for denne nye fase i vores virksomhed. 

Som et led i at vi bliver til Åbenlyst, arbejder vi hårdt på en app, som gør det nemmere at være kunde hos os. Så i stedet for i dag at have 3 app’s, samler vi det hele i én Åbenlyst-app.

Vi nedsætter priserne.

I skiftet til Åbenlyst strømligner vi nu vores ladeløsning og gør vi det endnu billigere af være kunde hos Åbenlyst.

Både eksisterende og nye kunder vil fra 1. juli 2023 få nedsat deres abonnement til de nye "Åbenlyst" priser.

Dette gør vi for at gøre Åbenlyst klar til fremtiden og for visionen om at være det åbenlyse valg når der skal vælges ladeløsning til el- og hybridbiler.

Tilmeld din ladeboks her: