Vores glade kunder giver os 4,8 på Trustpilot ☆☆☆☆☆
LIBLE bliver til Åbenlyst

LIBLE bliver til Åbenlyst

Lible ApS er et dansk firma, der blev grundlagt i 2020 med fokus på at levere en smart, fleksibel og brugervenlig løsning til opladning af elbiler. Virksomheden har haft et stærkt fokus på kundetilfredshed og ønskede at give kunderne en let forståelig og gennemsigtig prisstruktur, så de kunne have kontrol over deres elforbrug.

I årene efter Lible's grundlæggelse voksede virksomheden hurtigt og tiltrak en loyal kundebase af elbilsejere. Lible's innovative teknologi og fremragende kundeservice blev anerkendt af både kunder og eksperter, og virksomheden blev kendt som en af de førende leverandører af elbil-opladningsløsninger i Danmark.

I 2023 besluttede virksomhedens ledelse at tage virksomheden til næste niveau ved at ændre virksomhedens navn og forretningsmodel. Det nye navn blev Åbenlyst A/S, og virksomheden begyndte at tilbyde en endnu mere gennemsigtig og brugervenlig elbilsopladning til sine kunder.

En af de vigtigste ændringer, som Åbenlyst implementerede, var at give kunderne fuld kontrol over deres opladning af elbilen. Åbenlyst's innovative teknologi gør det muligt for kunderne at følge deres elforbrug til deres elbil. Dette gav kunderne en større følelse af kontrol og tillid til virksomheden.

Samtidig fortsatte Åbenlyst med at fokusere på høj kundetilfredshed og enkelhed. Virksomheden har udviklet en app, der gør det nemt for kunderne at finde og reservere opladningsstationer i nærheden, og som giver dem adgang til deres forbrugsdata og betalingshistorik.

Åbenlyst har også udviklet en abonnementsmodel, der gør det muligt for kunderne at betale en fast månedlig pris for deres ladeboks inkl. refusion og app. Dette har gjort det nemmere for kunderne at planlægge og budgettere deres udgifter til elbil. 

Men selvom virksomheden har ændret navn og forretningsmodel, er Åbenlyst fortsat tro mod de grundlæggende værdier, der gjorde Lible så succesfuld. Kundetilfredshed, gennemsigtighed og enkelhed er stadig kernen i virksomhedens mission, og Åbenlyst fortsætter med at arbejde hårdt for at levere den bedst mulige oplevelse til sine kunder.

Overvejer du stadig om du skal købe elbil?

Skriv dig op og modtag vores mail-liste der gør dig klogere på elbil og de ting du skal kende til inden du køber.

Bestil en ladboks ved os, som vores andre glade kunder.

  ★★★★★

  “Det er lige til at gå til, super nemt at finde ud af, hurtig levering og en superfed ladestander der ikke fylder ret meget. Gjorde brug af aftalen om installation af boksen udført samme uge og med stor tilfredshed.”

  — Michael Hamliton
  ★★★★★

  “Nemt, god pris, hurtig kundeservice og levering, installation uden bøvl og rigtig nem og brugervenlig app.

  Jeg skiftede fra Clever da det var for dyrt (for mig) og blev helt uoverskueligt hvad det kom til at koste fremover.”

  — Martin Glob
  ★★★★★

  “Man føler en dejlig personlig ekspedition og svar på sine spørgsmål. Det er ikke bare en SOMe medarbejder der sidder og svarer...”

  — Carsten Hoelstad