Ladestander til virksomhed | Dette bør du vide | Åbenlyst

Ladestander til virksomhed | Dette bør du vide | Åbenlyst

Ladestander til jeres virksomhed - dette bør du vide

Der kan være mange fordele ved at anskaffe ladestandere til jeres virksomhed. I Danmark har vi nemlig set en stigning i salget af både elbiler og hybridbiler. Derfor kan det være en god idé, at have ladestandere tilgængeligt for jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. 


Er I dog i tvivl om, hvorvidt ladestandere er det rette for jeres virksomhed, kan I læse med her. Derfor bør jeres virksomhed investere i ladestandere

Der kan være mange fordele i at anskaffe ladestandere til jeres virksomhed. Først og fremmest er der kommet flere og flere elbilsejere i Danmark. Derfor kan det være en idé, at have nogle ladestandere på jeres parkeringsplads, så I kan få mere tilfredse medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere.


Ladestandere kan endda gøre jeres virksomhed mere attraktiv og kan tiltrække potentielle medarbejdere eller kunder. Samtidig sender det et godt signal om, at I støtter op omkring den grønne udvikling. 


Vi ved også, at æstetikken er vigtig, når der skal vælges ladestandere til jeres virksomhed. Det er trods alt noget af det første, som jeres kunder og samarbejdspartnere ser, når de ankommer. Hos Åbenlyst er vores kasse på vores ladebokse 69 % mindre end andre løsninger og vejer kun 1,5 kg. Den er derfor lille og diskret. 

Få ladestandere til jeres virksomhed gennem Åbenlyst

Hos Åbenlyst står vi altid klar til at hjælpe jer med at finde den rette ladestander, som passer til netop jeres virksomheds behov. Vi ved nemlig, at ikke to virksomheder er ens. 

Derfor tilbyder vi forskellige ladeløsninger, så I kan få den, der passer jer bedst. I vælger blandt andet selv, om I vil bruge jeres egen lokale aut. el-installatør til installationen, eller om I vil bestille jeres installation igennem os. Har I behov for en skræddersyet installationsløsning, kan dette også aftales og afregnes direkte med vores el-installatør. 

Så uanset om I er en lille virksomhed med et behov for at oplade få elbiler, eller om I er en større virksomhed, som har behov for at kunne oplade mange hundrede elbiler, kan Åbenlyst hjælpe jer med at finde den rette ladeløsning. 

Kontakt os - helt uforpligtende. 

Overvejer du stadig om du skal købe elbil?

Skriv dig op og modtag vores mail-liste der gør dig klogere på elbil og de ting du skal kende til inden du køber.

Bestil en ladboks ved os, som vores andre glade kunder.

  ★★★★★

  “Det er lige til at gå til, super nemt at finde ud af, hurtig levering og en superfed ladestander der ikke fylder ret meget. Gjorde brug af aftalen om installation af boksen udført samme uge og med stor tilfredshed.”

  — Michael Hamliton
  ★★★★★

  “Nemt, god pris, hurtig kundeservice og levering, installation uden bøvl og rigtig nem og brugervenlig app.

  Jeg skiftede fra Clever da det var for dyrt (for mig) og blev helt uoverskueligt hvad det kom til at koste fremover.”

  — Martin Glob
  ★★★★★

  “Man føler en dejlig personlig ekspedition og svar på sine spørgsmål. Det er ikke bare en SOMe medarbejder der sidder og svarer...”

  — Carsten Hoelstad