Gør bilferien endnu sjovere - Ruteplanlægning, Streamingtjenester og ebøger til bagsædet!

Gør bilferien endnu sjovere - Ruteplanlægning, Streamingtjenester og ebøger til bagsædet!

Vi har samlet en række fantastiske tips, der vil gøre din bilferie til en sjovere og nemmere oplevelse. Læs med her og få input til ruteplanlægning, underholdning og praktiske råd. 


Planlægning af rute og ladning:

ABRP er en super avanceret ruteplanlægger, der benytter data om din elbil, kørestil, vind, vejr og vejforhold. Du kan indstille dine præferencer for antal stop, ladetid og rækkevidde.

PlugShare er et kort over alle ladere fra alle operatører på samme kort. Du kan se opdateret driftsstatus på mange ladere fra bruger til bruger, samt tydelig markering af hurtigladere og destinationsladere.

Northee er en app, der giver dig adgang til over 200.000 ladepunkter i Europa. Du kan betale og aktivere ladningen fra app'en, samt se gennemskuelige priser og tilgængelighed.


Praktik:

Du kan hente det røde kort ned, hvis du får brug for vejhjælp i udlandet - husk at tjekke din forsikring om du evt har ekstra vejhjælp med i denne. 

Er du også en af dem, som har vænnet sig til kørekortet på mobilen, så husk at få dit fysiske kørekort med, da det digitale ikke er gyldigt i udlandet. 

Det er også en god idé at tjekke om din vejhjælp dækker, såfremt du løber tør for el - især hvis du er typen der først lader ved 1%...


Underholdning:

Til bagsædeunderholdning kan du få de fleste streamingtjenester gratis den første måned, det kan godt gøre turen lidt ekstra speciel med nye bøger, film, serier osv.. 


Ebøger:

eReolen - hvis du har et lånerkort til biblioteket (ellers kan du få lavet et på dit lokale bibliotek), så kan du låne både bøger og lydbøger gratis på eReolen. Der er et kæmpe udvalg og masser af gratis underholdning. eReolen Go! - er børneudgaven af eReolen og her skal du også have et lånerkort. Der er noget for alle børn og teens - både lydbøger og ebøger.


Film og Serier:

Der findes et hav af apps til serier og film, nogle af de mest kendte er ViaPlay, Netflix, HBO… du har sikkert allerede mange af disse apps, husk dog at få hentet apps ned på enten enheden, og det kan også være en fordel at hente nogle af de ting man vil se på forhånd, så du undgår dyre dataregninger.

Lyd:

Bilferien er også det perfekte tidspunkt at få hørt nogle podcasts, der er masser at finde på f.eks. DR Lyd, du skal bare huske at hente de podcasts du gerne vil høre ned på din enhed inden afgang. 

Vi ønsker dig en god køretur!

Overvejer du stadig om du skal købe elbil?

Skriv dig op og modtag vores mail-liste der gør dig klogere på elbil og de ting du skal kende til inden du køber.

Bestil en ladboks ved os, som vores andre glade kunder.

  ★★★★★

  “Det er lige til at gå til, super nemt at finde ud af, hurtig levering og en superfed ladestander der ikke fylder ret meget. Gjorde brug af aftalen om installation af boksen udført samme uge og med stor tilfredshed.”

  — Michael Hamliton
  ★★★★★

  “Nemt, god pris, hurtig kundeservice og levering, installation uden bøvl og rigtig nem og brugervenlig app.

  Jeg skiftede fra Clever da det var for dyrt (for mig) og blev helt uoverskueligt hvad det kom til at koste fremover.”

  — Martin Glob
  ★★★★★

  “Man føler en dejlig personlig ekspedition og svar på sine spørgsmål. Det er ikke bare en SOMe medarbejder der sidder og svarer...”

  — Carsten Hoelstad