Vores glade kunder giver os 4,8 på Trustpilot ☆☆☆☆☆
Åbenlyst - Gør bilferien uforglemmelig med sjove lege

Åbenlyst - Gør bilferien uforglemmelig med sjove lege

En god blanding af mobil, tablet og lege i bilen er en god kombination til at få bilferien til at flyve af sted. 

Ferietid er også familietid! Her er vores favorit lege i bilen til langturen, som alle i familien kan være med på:

 

"Bilbingo" - Lav en simpel bingo-plade med genstande, du forventer at se undervejs, såsom en rød lastbil, en hest eller en tankstation. Lad børnene krydse genstandene af, når de ser dem, og den første til at få bingo vinder. Du kan også finde bingopladerne online ved at søge på google og printe dem. 

"Jeg ser, jeg ser, hvad du ikke ser" - Dette er en klassisk leg, hvor en af jer vælger en genstand eller et objekt og siger "Jeg ser, jeg ser, hvad du ikke ser, og det er..." efterfulgt af en beskrivelse, der giver et hint. De andre skal gætte genstanden baseret på hintet.

"20 spørgsmål" - En person tænker på en genstand, og de andre spillere stiller spørgsmål, der kun kan besvares med "ja" eller "nej". Spillerne har 20 spørgsmål til at gætte, hvad genstanden er.

"Ordetkæde" - En person starter med at sige et ord som f.eks. "bil". Den næste person skal sige et nyt ord, der starter med den sidste lyd fra det tidligere ord, f.eks. "lygte". Legen fortsætter, og I kan se, hvor langt I kan komme uden at gentage ord.

"Sangleg" - Tag tur med at vælge en sangtitel, og den person skal synge et linje fra sangen. Den næste person skal vælge en anden sang og synge en linje, der begynder med det sidste ord fra den forrige sanglinje. Det fortsætter på skift, og I får skabt jeres egen "sangkæde".

"Alfabetets jagt" - Start med bogstavet A, og lad hvert familiemedlem finde et objekt uden for vinduet, som begynder med det bogstav. Det kan være et skilt, en bygning eller noget naturligt. Gå derefter videre til det næste bogstav i alfabetet. Se, hvor langt I kan nå, før I når frem til jeres destination.

"Historiefortælling" - Denne leg er en kreativ måde at bruge fantasien på. En person starter med at sige en sætning for at starte en historie, og derefter går det på tur med at tilføje en sætning ad gangen. Prøv at skabe en spændende og sjov historie sammen!

“Gæt en sang” - En af jer styrer telefonen og lyden i bilen, så sætter man en sang på, og de andre skal gætte hvilken sang det er og kan man også hvem der har skrevet den, er der ekstra point.


Vi håber du får en skøn tur til sommer! 

Overvejer du stadig om du skal købe elbil?

Skriv dig op og modtag vores mail-liste der gør dig klogere på elbil og de ting du skal kende til inden du køber.

Bestil en ladboks ved os, som vores andre glade kunder.

  ★★★★★

  “Det er lige til at gå til, super nemt at finde ud af, hurtig levering og en superfed ladestander der ikke fylder ret meget. Gjorde brug af aftalen om installation af boksen udført samme uge og med stor tilfredshed.”

  — Michael Hamliton
  ★★★★★

  “Nemt, god pris, hurtig kundeservice og levering, installation uden bøvl og rigtig nem og brugervenlig app.

  Jeg skiftede fra Clever da det var for dyrt (for mig) og blev helt uoverskueligt hvad det kom til at koste fremover.”

  — Martin Glob
  ★★★★★

  “Man føler en dejlig personlig ekspedition og svar på sine spørgsmål. Det er ikke bare en SOMe medarbejder der sidder og svarer...”

  — Carsten Hoelstad